Scandi mekanik

Edit Content

Skicka ett meddelande till oss för att svara på dina frågor

Bästa lösningen för din bil

Mobil väghjälp
Anpassning av bilar
Express bilreparation

Nödsamtal

Tel : +46 70 050 80 82


DET PÅTROLIGA NAMNET PÅ AUTOREPARATION

VI BRYR OSS OM MER ÄN BIL

--- BILTJÄNSTER MED DIG I ÅNNE ---

VI ÄR EN PROFESSIONELL AUTOREPARATIONSTJÄNST

SCANDI MEKANIK är en väletablerad bilverkstad på Stockholm. Vårt företag erbjuder bilunderhåll till större reparationer sedan2018. Vi är ett företag som har byggt upp sitt rykte på pålitliga tjänster för alla tider av fordon på Stockholm.

>> VAD VI GÖR

VÅRA TJÄNSTER

Hjulinställning

Scandi Mekanik

Hjulinställning är en viktig del av fordonsunderhållet som påverkar hur hjulen är inriktade och rör sig. Genom att justera hjulvinklarna kan du förbättra fordonsprestanda, öka bränsleeffektiviteten och minska däckslitage.

På vår webbplats erbjuder vi professionell hjulinställningstjänst för att säkerställa att ditt fordon håller sig i optimalt skick. Lita på våra kunniga tekniker för att ge dig en smidig körupplevelse och öka livslängden på dina däck.

Biltvätt

Scandi Mekanik

Biltvätt är en viktig del av fordonsvård för att bibehålla dess utseende och skydda lacken från påverkan av smuts och väderförhållanden.

På vår webbplats kan du enkelt boka professionell biltvätt för att hålla din bil ren och glänsande.

Våra tjänster inkluderar skonsam tvätt, torkning och ibland ytterligare behandlingar som vaxning för extra skydd.

Vi strävar efter att erbjuda effektiv och noggrann biltvätt för att uppfylla dina behov och hålla din bil i bästa möjliga skick. Utforska våra biltvätttjänster online och ge din bil den omsorg den förtjänar.

På vår webbplats erbjuder vi professionell hjulinställningstjänst för att säkerställa att ditt fordon håller sig i optimalt skick. Lita på våra kunniga tekniker för att ge dig en smidig körupplevelse och öka livslängden på dina däck.

Bilservice

Bilservice är avgörande för att bibehålla din bils prestanda och säkerhet. Vår service på vår webbplats innefattar omfattande inspektioner, oljebyte, filterbyte och andra nödvändiga åtgärder för att säkerställa att din bil fungerar smidigt och effektivt.

Vårt team av erfarna mekaniker är dedikerade till att leverera högkvalitativ service och adressera eventuella underliggande problem. Vi strävar efter att erbjuda pålitlig och kostnadseffektiv bilservice för att hålla din bil i toppskick och maximera dess livslängd.

AC-service

AC-service är avgörande för att säkerställa att din bils luftkonditionering fungerar effektivt och ger optimal komfort under körning.

På vår webbplats kan du schemalägga AC-service av hög kvalitet för att kontrollera och underhålla ditt luftkonditioneringssystem.

Våra erfarna tekniker utför inspektioner, rengöring av filter, påfyllning av kylmedium och identifierar eventuella problem som kan påverka systemets prestanda.

Vi strävar efter att skapa en behaglig körupplevelse genom att säkerställa att din bil är utrustad med ett effektivt och pålitligt luftkonditioneringssystem.

Utforska våra AC-servicealternativ online och boka din tid för att hålla din bil sval och bekväm.